6c6ac4d095_11365662_o2

 

Vitajte pri ďalšej krátkej recenzie.
Pripomínam si jednu z prvých hier, ktoré som hral na Spectre.

Zaujala ma svojou grafikou, preto lebo sa odohráva v priestore a je pekne 3-D prevedená.Váš ciel je jasný doviezť predmet na koniec cesty.

 

Počas tejto cesty budete ničiť nepriateľských robotov, ktorý vás chcú za každú cenu zničiť. Niekedy sa stretnete s nezničiteľnými robotmi, ktorí sa pohybuje na jednom mieste a ak chcete prejsť musíte pri nich uložiť debnu, alebo sud a tým im skrátiť dráhu pohybu .Máte 5 životov, pretože predmet nesie zástup piatich robotov a po zabití budete hrať za ďalšieho.

Váš zástup môžete zastaviť a ďalej ísť aj sám a neskôr sa po nich vrátiť. Hra má peknú grafiku, ktorá je v 3-D prevedení a sú v nej aj farby. Nehrá v nej AY – hudba, ale tá v nej ani nechýba pretože sú v nej BEEP-y, ktoré sa sem hodia . Zo začiatku sa vám môže hra zdať velmi náročná, ale to sa len zdá, veď na všetko sa dá zvyknúť.

Teraz dve moje rady :

  1. Nebojte sa nechať zástup robotov za vami , ktorých ste zastavili alebo do niečoho vrazili a kludne choďte ďalej a pripravte si terén a potom sa po nich vráťte, takto si hru môžete hru rozdeliť na niekoľko častí a postupne ju prejsť.
  2. Dávajte si pozor na čas, pretože keď vám dojde pri konci tak vás to strašne _ _ _ _ _ _ .

OVLÁDANIE
O – vľavo _ P – vpravo _ SPACE – strela _I – rýchlo _ Q – pomaly

a8a50590fc_11365595_o29aa81d0a44_11366366_o2

 

Komentáre